Choco Lite – csokoládé ital a fogyáshoz – összetevők – hatás – ár

Choco Lite – csokoládé ital a fogyáshoz – összetevők – hatás – ár

Choco lite - árPróbálja ki a “táplálékkiegészítők előnyei” online keresést, majd nézze meg, hogy hány találatot kap. Több, mint egy millió, több, mint amit egy élet alatt el tudnál olvasni! Choco Lite Még rosszabb, ha megpróbál olvasni az összes ilyen weboldalakon, akkor talál egy csomó ellentmondásos információt, csak egyszerű hype. Ahhoz, hogy az igazság az ügy, meg kell csinálni egy vizsgálatot, egy rendszeres “táplálkozás jelenet vizsgálat”. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

Itt van a legjobb módja annak, hogy összpontosítson a minőségi információk: mindent megtesz, hogy tartsa magát az eredeti tudományos irodalom. A tudósok ellenőrzik a minőségi információ, hogy megy be a szakmai folyóiratok a folyamat a “peer review”. Amikor a papír benyújtott lektorált folyóiratban, a cikk nem fogadják el, amíg nem volna, legalább 3 “társaik” a tudósok, akik osztoznak szakértelme a témában, hogy jóváhagyja a publikálását. Ez a szigorú értékelés, valamint a lapszerkesztőké, segít biztosítani, hogy csak a legjobb és a leg elfogulatlanabb információk kerüljenek be a tudományos szakirodalomba.

Choco Lite – fórum, hogyan kell használni

Tudományos cikkek keresése.

Itt van az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy szűkítse az online keresés a szakértői felülvizsgált tudományos folyóiratok: megy közvetlenül a szakmai adatbázisok a Nemzeti Könyvtár orvostudomány házigazdája a Nemzeti fórum Choco Lite intézetek egészségügyi. Ez az információ a szeméremcsont számára ingyenes, és bárki, akinek van online számítógépe, rákereshet a Google “PubMed” – re, és az első dolog, ami felmerül, elviszi Önt az adatbázis keresőoldalára. Ha itt keres “előnyei étrend-kiegészítők”, akkor faragni le a találatok több mint egy millió a Google s keresés körülbelül 1200 kiváló minőségű találat cikkek a tudományos irodalom.

Valójában olvasni ezeket a szakmai cikkeket a tudományos irodalom lehet sokkal nehezebb csinálni. Először is, a tudományos kutatás és a kutatók természete az, hogy nem értenek egyet a feltárt tények értelmezésében. Egy másik dolog, kutatási eredmények az egészségügyi Choco Lite fórum előnyök kiegészítők csak darabok egy bonyolult puzzle, hogy az egészség. Néha az egyes darabok a puzzle csak nem úgy tűnik, hogy megfeleljen az első, amíg többet megtanulják, hogy jobban értelme az egészet. Közben, ahogy a tudományos párbeszéd folytatódik a szakmai folyóiratokban, az olvasó áll, hogy elég zavaros az egészet. Bővebben a gyártó honlapján: www.choco-lite.hu

Choco lite - összetevők Itt van néhány módja annak, hogy a legjobb információt odakint: értékelje a hatóság a kutatók benyújtó szakértői felülvizsgált cikket, valamint (kedvenc) Choco Lite hogyan kell használni ragaszkodnak, hogy vizsgálja felül cikkeket, amelyek nagyobb áttekintést adnak a jelenlegi felfedezések.

Gyakran felkérik a felülvizsgálati cikkek szerzőit, hogy tekintsenek át egy témát a tudományos közösség szakértelme és tudása iránti megbecsülése alapján. A vélemények kapsz egy jobb áttekintést a téma, hogy érdekli, elkerülve az apró-cseprő új darabok a puzzle, Choco Lite hogyan kell használni ahogy érkeznek a tudományos irodalom. Gyakran a felülvizsgálati cikkek ad egy “meta-analysis” vagy statisztikai elemzés a számtalan tudományos eredmények elérése érdekében a konszenzus nézet, elkerülve sok a zavart, hogy lehet kapni a személyes értékelése az egyes tudományos jelentések magad. Szóval, ha ragaszkodsz a cikkekhez, megspórolhatsz magadnak egy csomó frusztrációt.

Choco Lite – mellékhatások, ár

A tudományos cikk minőségének értékelése.

A tudományos folyóiratban található cikk minőségének értékeléséhez értékelheti, hogy a kutatás mikor történt, az intézményt, ahol a tudósok a kutatást végezték, valamint a tudósok kutatásaik finanszírozásának Choco Lite mellékhatások forrását. Az absztraktok, vagy a cikk értékelések, amelyek megjelennek a PubMed keresés megmondja, mikor és hol a tudósok végzett a kutatás.

Általánosságban elmondható, hogy minél frissebb a kutatás, annál megbízhatóbbak az eredményekből levont következtetések, mivel az egészség átfogó mintái az idővel és a tudományos erőfeszítésekkel egyértelműbbé válnak. Az egyetemekről vagy a Nemzeti Egészségügyi intézményekből származó kutatások a legvalószínűbb, hogy elfogulatlanok, és a legjobb minőségűek. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

Bár elvárjuk, hogy a legjobb és legegyensúlyozatlanabb munkát olyan tudományos laboratóriumokban végezzék el, ahol nincs közvetlen pénznyeremény a munkájukból, néha egy Choco Lite mellékhatások vállalat finanszírozza a kutatást. Ahhoz, hogy információt a források finanszírozása a kutatás, meg kell a teljes szövegét a cikk. A finanszírozási források mindig a cikk végén és az idézett hivatkozások listája előtt kerülnek felsorolásra. Kényelmes lehet, ha a kutatást a NIH (a Nemzeti Egészségügyi Intézetek), az NSF (a Nemzeti Tudományos Alapítvány) vagy az USDA (az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma) finanszírozza.

Ha a kutatás magánfinanszírozású, a kutatás lehet, hogy még érvényes,de meg kell venni egy szem só. Egy gyógyszercéghez, egy tápanyag-kiegészítő céghez vagy akár egy szervezethez való kötődés, Choco Lite ár amely bizonyos egészségügyi menetrendet támogat, néha beszennyezheti a kutatók által levont következtetéseket.

PubMed lehetővé teszi, hogy hozzáférjen néhány ingyenes teljes szöveges lektorált folyóiratok online kiválasztásával “Limits” gombra, majd “linkek ingyenes teljes szöveg”, majd “Go”. Próbálja ki ezt egy” előnyei kiegészítők ” keresés, és akkor korlátozza a Choco Lite ár felülvizsgálati cikkeket körülbelül 120, a legutóbbi a legkorábbi cikket kell szerepelnie ebben az online adatbázisban (a korai 1990-es évek).

Choco Lite – felülvizsgálat, ellenjavallatok

Megéri az erőfeszítést?

Tehát ezen a ponton csökkentette a vizsgálat hatókörét több mint egy millióról körülbelül 120 cikk olvasására, egy sokkal kezelhetőbb helyzetre! Elkerülte értékesítési hype a táplálkozási kiegészítő ipar annak érdekében, Choco Lite felülvizsgálat hogy az igazság az előnyeit étrend-kiegészítők. Azt is elkerülheti a kétes nem-mondása cégek, mint a gyógyszeripar, akik anyagi érdekeltséggel a témában. Ne feledjék, nem szabadalmaztathatják a táplálékkiegészítőket, így versenytársaikként tekintenek a táplálkozási kiegészítő iparra. Egy kis erőfeszítéssel igazán értékes és megbízható információkat találhat arról, hogy mi működik, és mi nem működik az egészség javítása érdekében. Bár ez némi szorgalmat igényelhet az Ön részéről, az Ön egészsége és pénztárcája javulni fog a végén. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

A táplálékkiegészítő minden olyan termék, amely az étrend kiegészítésére szolgál, és amely legalább egy ilyen összetevőt tartalmaz: vitaminokat, ásványi anyagokat, gyógynövényeket vagy más botanikai anyagokat, aminosavakat és olyan anyagokat, mint enzimek, szervszövetek, felülvizsgálat Choco Lite mirigyek, metabolitok vagy ezen összetevők kombinációja. Ha úgy dönt, hogy egy étrend-kiegészítő, olvassa el figyelmesen a kiegészítő címkét. A címke megmutatja, hogy mennyi egy adott vitamin, ásványi, botanikai, vagy más van minden étrend-kiegészítő.

Az élelmiszer – és gyógyszerfelügyelet (FDA), valamint az élelmiszerbiztonsági és alkalmazott Táplálkozási Központ a gyártók számára kialakított szabályozásokat dolgozott ki annak érdekében, hogy a fogyasztók tájékozottan dönthessenek a táplálékkiegészítők kiválasztásakor. A gyártók felelősek annak biztosításáért, hogy étrend-kiegészítők címkéje és összetevői listája Choco Lite ellenjavallatok pontos legyen, az étrendi összetevők biztonságosak legyenek, és hogy a tartalom megfeleljen a címkén feltüntetett mennyiségnek. Bővebben a gyártó honlapján: www.choco-lite.hu

Choco lite - ellenjavallatok

Itt van az információ, hogy kell lennie egy étrend-kiegészítő címkén:
 • A termék leíró neve, amely szerint kiegészítés.
 • A gyártó, csomagoló vagy forgalmazó neve és címe.
 • A termék minden összetevőjének a listája, amelyet a közhasználatú név vagy szabadalmazott keverék dominanciájának sorrendjében sorolnak fel. A tények panelen fel nem sorolt összetevőknek meg kell jelenniük a panel alatti másik összetevő-nyilatkozatban.
 • A termék nettó tartalma.
 • A gyártó által javasolt kiszolgálási méret. Nincsenek szabályok, amelyek korlátozzák a kiszolgálás méretét, vagy a tápanyag mennyiségét bármilyen formában étrend-kiegészítők.
 • A tápanyagokra vonatkozó információk, Choco Lite ellenjavallatok ha azok jelentős mennyiségben vannak jelen, mint például az A és C vitamin, a kalcium, a vas és a nátrium, valamint a százalékos napi érték (% DV), ahol a referencia megállapításra került-ez hasonló az élelmiszercímkéken a táplálkozási tények panelen felsorolt tápanyagokhoz. A napi érték lényegében megegyezik a DRI (RDA vagy AI) értékével.
 • A termékben található minden egyéb étrendi összetevő, beleértve a botanikai összetevőket és az aminosavakat is — azok, amelyekre nem állapítottak meg napi értéket.

Choco Lite – hogyan kell használni, hol lehet vásárolni?

Több tápanyag-pótlás

Choco Lite hogyan kell használni Ha általános multivitamint és több ásványi anyagot választ, vegye figyelembe azokat, amelyek a teljes tápanyag spektrumot kínálják, a B-komplex vitaminok teljes skáláját, valamint az antioxidánsokat, mint a béta-karotin és a C vitaminok és E. egy jó szabály az, hogy keresse meg a napi érték százalékos tartományban 50-150%. Ha a multivitamin van néhány, de nem elég a többi vitamin, akkor lehet, hogy további adagokat az adott egyetlen kiegészítők. A multivitamin általában nem képes elegendő kalciumot tartani.

Amellett, hogy ez az alapvető multivitamin, ásványi kiegészítő, érdemes lehet, hogy egyetlen kiegészítőket, hogy növelje az egészség bizonyos körülmények között. Annak érdekében, hogy ne vegye a túlzott összegek felett, ami már az alap kiegészítés, kivonja az összeget az alap kiegészítés a nagyobb összeg szerepel, hogy egyetlen kiegészítés. A különbség az összeg az egyetlen kiegészítést kell hozzáadni. Például, ha az hogyan kell használni Choco Lite alap kiegészítés nyújt 200 milligramm (mg) kalcium, akkor csak 800 mg egyszeri kiegészítő kalcium kap 1000 mg kalcium naponta. Olvass tovább: www.choco-lite.hu

A magas potenciájú étrend-kiegészítőkben gyakori botanikai vegyületek

Gyakori gyógynövény-kiegészítők előfordulhatnak a nagy hatékonyságú vagy az egészségre specifikus multivitamin és ásványi kiegészítő készítményekben. Néhány gyógynövényt sajátosságként használnak, és csak rövid ideig vagy Choco Lite hol lehet vásárolni csak akkor veszik be, ha a tünetek jelen vannak. Néhány gyógynövényt tonikként használnak, hosszú távon, néha rövid szünetek között. Ha többet szeretne megtudni a gyógynövények használatáról és azok egészségügyi előnyeiről, olvassa el azokat megbízható forrásból, majd beszélje meg azokat az egészségügyi szakemberrel. Tájékoztass!

Itt van néhány gyakori gyógynövény, valamint azok egyedi tulajdonságait, hogy megtalálja a kiegészítők:

 • A Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) antioxidáns, amely javítja a keringést és a memóriát. Kölcsönhatásba léphet a monoamin-oxidáz (MAO) gátlókkal és vérhígítókkal, és gyomor-bélrendszeri zavart és fejfájást okozhat.
 • Choco lite - művekGinseng (Panax ginseng, P. quinquefolius) segít növelni az energiát, és használják, mint egy tonik a fáradtság, atlétikai teljesítmény. Ez ronthatja a mellékhatások a Choco Lite hol lehet vásárolni stimulánsok, mint a koffein. Néhány ember tapasztalja over-stimuláció vagy gyomorpanaszok, amikor ezt a gyógynövényt. Kerülje ezt a gyógynövényt, ha magas a vérnyomása, szívdobogása, álmatlanság, asztma, vagy magas láza van.
 • Szibériai ginszeng vagy Eleuthero (Eleuthero senticosus) segít növelni az energiát, és tonikként használják a fáradtság és a stressz. Alkalmazása növelheti néhány antibiotikum hatásosságát és mellékhatásait.
 • Saw Palmetto (Sernoa repens) hatékony a prosztata megnagyobbodás vagy jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH) kezelésére. Néhány ember gyomorpanaszokat tapasztal, amikor ezt a gyógynövényt szedi.
 • Az Echinacea (Echinacea augustifolia, E. pallida, E. Purpurea) arról ismert, hogy képes stimulálni a szervezet védekezését kisebb injekciós üvegekkel és bakteriális fertőzésekkel szemben, például megfázással és influenzával szemben. Az aster Choco Lite család más tagjainak pollenjére allergiás személyek, mint például a parlagfű, szintén allergiásak lehetnek az echinacea-ra. Használata ellensúlyozhatja immunszupresszív gyógyszerek. Bővebben a gyártó honlapján: www.choco-lite.hu

Szólj hozzá!