EMS Trainer – abs edzés eszköz – hogyan kell használni – teljes útmutató 2019

EMS Trainer – abs edzés eszköz – hogyan kell használni – teljes útmutató 2019

EMS Trainer - online Csalódott vagy amiatt, hogy nem tudsz tökéletesen formás hasizmot szerezni? Lehet, hogy ez nem túl kényelmes, de biztos, hogy nem vagy egyedül EMS Trainer ebben a helyzetben. Sok ember folyamatosan frusztrált, hogy makacs réteg flab körül a gyomor, hogy csak nem úgy tűnik, hogy menjen el, annak ellenére, hogy minden erőfeszítést tesznek a rendszeres edzés rutin. Néhány ember még megpróbálta szinte minden típusú edzés abs hiába.

Sok exercisers sikeresen működik az utat le az ideális súly, de aztán találják magukat még mindig kell foglalkozni, hogy makacs hasi zsír. Ennek eredményeként, vannak azok, akik ténylegesen feladta az ötlet, hogy valaha is kap egy tökéletes készlet abs. De mielőtt úgy dönt, hogy EMS Trainer feladja az álom abs, itt van egy kis jó hír, amely ösztönözheti: az egyetlen dolog, ami áll közted és az álom abs a félretájékoztatás.

EMS Trainer – összetétel, áttekintés

Igen, egy lapos has elérheti, de csak akkor, ha elengedi a gyakori tévhiteket körülvevő edzés abs. Sok ember kap frusztrált EMS Trainer összetétel egyszerűen azért, mert megközelítik abs edzés a rossz módon. Az egyik leggyakoribb tévhit, hogy megakadályozza, hogy a szerzés a tökéletes készlet abs az a hit, hogy a számtalan felülések minden egyes nap teszi a hasizom pop ki a bőrből. Az igazat megvallva, ez csak időpocsékolás.

A hasizmod olyan, mint bármely más izomcsoport a testedben. Ezért meg kell dolgozni, ugyanúgy, mint a többi izmok. Meg kell, hogy a hasizmok kemény és közvetlen képzés elég pihenés között ülések. Egy jó szabály hüvelykujj csinálni egy másik abs edzés csak akkor, ha összetétel EMS Trainer az abs már nem fáj az előző munkamenet. Azt is meg kell emlékezni, hogy a leghatékonyabb módja annak, hogy a munka az abs magában foglalja nem csak egy jó edzés rutin, hanem egy jó táplálkozási terv.

Táplálkozás

Az egyik legfontosabb dolog az Ön számára, hogy megértsék a fejlődő abs az, hogy mit eszik nagyban befolyásolja, hogy a hasizom megjelenés. Ez azt jelenti, hogy az edzés nem lesz képes, hogy bármilyen valódi előnyöket, ha továbbra is gyakorolni rossz étkezési szokások edzés közben. A hasizom lehet építeni az edzőteremben, de végül is faragott a konyhában.

EMS Trainer - ár Hogyan győződsz meg róla, hogy a hasad megfelelően van-e EMS Trainer áttekintés kifaragva? Egyszerűen fogalmazva, akkor létre kell hoznia a napi kalória deficit. Ez azt jelenti, hogy meg kell csökkenteni a kalóriákat, hogy nap mint nap. Természetesen ezt fokozatosan kell megtennie. A kalóriabevitel drasztikusan csökkentése nem vezet eredményre. Ez okozza, hogy a szervezet megy a sokk és tárolja zsírok, annak érdekében, hogy megvédje magát a sokk szerzés túl kevés kalória egyszerre.

A kalóriabevitel csökkentésének legjobb és legegészségesebb módja, ha apránként csináljuk. Jól tennéd, ha naplót vezetnél az ételekről, és leírnál mindent, amit eszel. Számolja meg a kalóriákat, hogy fogyasztott azon a napon, hogy elkezdte az élelmiszer napló, majd tervezze meg a következő napi étkezés, hogy csökkenti a bevitel, mondjuk, 50 kalória.

Gyakorlat

Most, hogy van egy ötlet, hogyan kell beállítani az étkezési szokások annak érdekében, hogy támogassák az abs fejlesztés, a következő lépés, hogy megtanulják, áttekintés EMS Trainer hogyan kell a vonat az abs megfelelően. Sokan nem egészen biztos abban, hogy egy alacsony intenzitású-nagy rep edzés a legjobb az abs, vagy ha egy nagy intenzitású-alacsony rep rutin lenne sokkal jobb. A legjobb módja annak, hogy a választ erre a kérdésre, hogy szert egy jobb megértése a hasizmok.

EMS Trainer – mellékhatások, hatás

Egy jó edzés rutin magában foglalna egy bemelegítő munkamenet két sit-up, majd öt további készletek, ezúttal a súlyok. A legjobb, hogy fokozatosan növelje a súlyt minden egyes készlet, így alkotó egy piramis rutin. EMS Trainer mellékhatások Győződjön meg róla, hogy kinyújtani a abs ki, és korlátozza a súlyozott készletek kevesebb, mint 25 reps. ahhoz, hogy a maximális eredményeket az abs edzés, a legjobb lenne, hogy a munka a ferde először, mielőtt dolgozik az alsó abs, majd végül, a felső abs. Itt vannak a felső gyakorlatok, akkor végre erre a célra:

A Ferde

1. Súlyzó Oldalhajlítás

Ez a gyakorlat az egyik legjobb erősítése a ferde, amíg ez történik a jó technika. Ez azért fontos, mert sok mindennapi tevékenységünk jelentős kanyargással és oldalhajlítással jár. Amit meg kell emlékezni ezt a gyakorlatot, hogy a minőség a mozgás sokkal fontosabb, mint a súly, hogy használja. mellékhatások EMS Trainer Valójában a legjobb a közepes és a könnyű súlyokat lassú és szabályozott mozgásokkal párosítani annak érdekében, hogy a sérülés elkerülése mellett gyorsan erősödjenek.

A gyakorlat megkezdéséhez álljon a lábfejével a vállszélességnél. Hajlítsa be kicsit a térdét, és fogjon meg egy súlyzót a jobb kezében, tenyérrel a teste felé, majd helyezze a bal kezét a derekára. Lassan hajolj jobbra a derekadtól, aztán hozd vissza magad. Most hajolj lassan balra, ugyanígy, majd hozd vissza magad. EMS Trainer hatás Győződjön meg róla, hogy a jobb karját egyenesen tartja a mozgás. Fejezze be a hírnevét, majd ismételje meg a gyakorlatot a bal kezében tartott súlyzóval.

EMS Trainer - hol lehet vásárolni

2. Függő térd emeld oldalra

Ez a gyakorlat tökéletes a munka nem csak a ferde, hanem az alsó abs. Az a legjobb, hogy nem kell ehhez különleges felszerelést találnod. Lóghatsz bármitől, ami képes megtartani a súlyodat hosszabb ideig. A legtöbben erre a EMS Trainer hatás célra húzódzkodnak. Végezze el a gyakorlatot lógott le a bár a kezét valamivel szélesebb, mint a váll szélessége egymástól. Amint felemelik a lábukat a padlóról, emeljék fel a térdüket, és hozzák át őket a testük bal oldalára. Állj meg egy pillanatra, aztán lassan engedd le a térded. Emeld fel a térded, ezúttal a tested jobb oldala felé. Ha most visszahúzod a térded, egy ismétlést csináltál. ismételd meg a mozgást a kívánt számú ismétlésnek megfelelően.

3. Ferde Felülések

Ez egy nagy gyakorlat célzás a szerelem fogantyúk. Plusz, az a tény, hogy el kell végeznie a forgást és a gerinc flexion is azt jelenti, hogy működik mind a ferde, mind a felső hasizom. Itt van, hogyan kell csinálni ezt a gyakorlatot megfelelően:

Feküdjön a hátára, majd tegye keresztbe a bal lábát a jobb térde fölött, a kezét a feje mögé helyezve. Emelje fel a vállait a padlóról, majd hajlítsa be a felsőtestet a bal térde felé. Ügyeljen arra EMS Trainer, hogy a hát alsó részét nyomja a padlóra. Kössétek össze a hasizmaitokat és a hasizmotokat, amilyen erősen csak lehet, a mozgás tetején, aztán álljatok ellen a hátotokon lefelé. Csinálj 12-16-os ismétlést, majd válts át a másik oldalra.

EMS Trainer – megjegyzések, vélemények

Az Abs

1. Ab Crunch Gép

Ez az egyik nagyon kevés alkalommal, hogy javasoljuk a gép gyakorlat a hasizmok. A gyakorlat megkezdéséhez EMS Trainer megjegyzések vegye fel a könnyű ellenállás, majd üljön le az ab gép a lábát a párna alá helyezett. Ragadd meg a felső fogantyúkat 90 fokos szögben behajlított karokkal, és a tricepsz a megfelelő párnákon nyugszik.

Most emeld fel a lábaidat lassan, miközben a felsőtestedet ropogtatod. Belégzés a kezdő pozícióba, kilégzés, miközben ezt a mozgást hajtod végre. Ügyeljen arra, hogy mozgás lassú, kontrollált módon koncentrálni mozog a súlya az abs, miközben a lába nyugodt. Szünet egy másodpercig a tetején a mozgás, majd lassan vissza a kiindulási helyzetbe. Ez a gyakorlat, meg kell emlékezni, megjegyzések EMS Trainer hogy túl sok súly okozhat sérülést, így tartsa könnyű.

2. Súlyozott Hanyatlási Válság

Ez egy másik kiváló gyakorlat a hasizmok. Hogy teljesíts, feküdj le egy hanyatló padon, a lábaid a felső végén biztonságban vannak. Fogjon egy súlyzót vagy súlytáblát a kezei között, és helyezze közvetlenül a mellkasa fölé. Lassan hajtsa le a vállát a padról, miközben a hátát nyomja lefelé. Húzza össze a hasizmait a mozgás EMS Trainer vélemények tetején, miközben kilélegzik. Tartsa az összehúzódást egy pillanatra, aztán lassan húzza le a vállát. Ne feledje, hogy tartsa a könyökét az egész mozgás, és ne használja a lendületet, hogy emelje fel a vállát.

EMS Trainer -  gyógyszertár

3. Lapos pad láb Húzódzkodós Roppanás

Ez egy változata a klasszikus láb húzó gyakorlatnak. Ez egy kiváló választás a munka az alsó hasizmok. Kezdje a gyakorlatot fekve egy lapos padon a lábát lóg le az egyik végén. Tegye a kezét a feneke alá úgy, hogy a tenyere a padra nézzen, majd EMS Trainer vélemények tartsa egyenesen a lábait. Lassan hajlítsd be a térded, miközben a combod a középső rész felé húzod. Szünet egy másodpercig a tetején a mozgás, majd lassan vissza a kiindulási helyzetbe. Ön is ezt a gyakorlatot egy súlyzó tartott a térdei között hozzáadott ellenállás.

EMS Trainer – fórum, ellenjavallatok

Várható Eredmények

Természetesen, míg a fenti táplálkozási technikák és edzés iránymutatások garantálják, hogy segít, hogy jól hangolt abs, nem számíthat arra, hogy eredményeket egy éjszaka fórum EMS Trainer alatt. Mint korábban említettük, irreális elvárások a közös oka annak, hogy az emberek kap frusztrált az erőfeszítések, hogy egy tökéletes sor abs. A következetesség a sikeres étrend és az abs edzések kulcsa.

Egy másik dolog, EMS Trainer fórum amit nem szabad elfelejtened, hogy néhány ember csak megáldott jobb genetikai profillal. Ezek az emberek nagyon gyorsan vedlik a felesleges zsírt. A legtöbb ember, azonban vesztes zsír egy nagyon lassú folyamat. Szóval, mielőtt feladod az edzést és a táplálkozást, először meg kell fontolnod, hogy mennyi ideig és milyen keményen dolgoztál a célod elérésén. Ha heti kétszer szívsebész vagy, és gyakran CSALSZ a diétáddal, akkor hogyan várhatod el, hogy megkapd a kívánt eredményt? Nagyon oda kell figyelned a ellenjavallatok EMS Trainer rutinodra, és következetesnek kell lenned minden részletével kapcsolatban.

Hiszed vagy sem, sok a fitness rajongók, akik most sport tökéletes alakok indult ugyanabban a helyzetben, hogy találja magát most. Néhány közülük is kipróbált a különböző gyakorlat rutin, hogy semmi haszna. De miután megtanulták, hogyan kell megfelelően fejleszteni az abs-t, és elkötelezték magukat fitness céljaik elérésének, EMS Trainer ellenjavallatok végre képesek voltak a helyes irányba haladni. Ugyanolyan odaadással és következetességgel, mint te.

Szólj hozzá!