Rólunk

Az egészség és wellness útjára léptél. És mi itt vagyunk veled.

Az érzéseid hatással vannak az életed minden egyes napjára, ezért dolgozol olyan keményen, hogy meggyógyulj és jól maradj. Nem számít az utazásod, azért vagyunk itt, hogy támogassunk, irányítsunk és inspiráljunk.

Áthidaljuk a félreértést az egyszerű, szakértői véleményű, személy – első tapasztalatok-minden célja, hogy segítsen, hogy a legjobb döntéseket magad és az emberek, akiket szeretsz.

A Lacakerie lefedi a fizikai és mentális egészség minden aspektusát nyíltan és objektíven, mert itt vagyunk az egész emberért, az egész életedért. Világos, könnyen érthető nyelven nyújtunk releváns információkat, amelyek az egészséget olyan kontextusba helyezik, amely az emberek életében átérezhető. Az orvosi tartalom, a szakértők és a valódi emberek betekintése, és a rendkívüli hírek segítségével választ adunk arra, hogy mi történt, milyen érzés, mit tehet ellene, és hogy miért számít.

A Lacakerie arra törekszik, hogy az egészségügyi és wellness-információk hozzáférhetőek legyenek, érthetőek legyenek, relatable, így az olvasók a lehető legjobb döntéseket hozhatják egészségükkel kapcsolatban. Tartalomunkat képzett írók, szerkesztők, klinikusok és más közreműködők készítik, tényellenőrzik, illetve vizsgálják felül, hogy megbízható, naprakész egészségügyi és orvosi tájékoztatást nyújtsanak a fogyasztók számára. A problémamegoldó tartalmakra összpontosítunk, hogy segítsünk döntéseket hozni bonyolult, stresszes időkben.

A tartalom személyzet egyesíti a díjnyertes szakértelem gyógyszer, újságírás, az egészségügyi kommunikációs tartalmak létrehozása, hogy ön a legjobb egészségügyi információk lehetséges.

Bármennyire is komolyan vesszük a szavahihetőséget, azt is tudjuk, hogy időnként az egészségügyi információnak vonzónak, izgalmasnak és szórakoztatónak kell lennie.

Célunk, hogy megismerjük olvasóink igényeit, és célunk, hogy a legmegfelelőbb tapasztalatot és támogatást biztosítsuk számukra. Tudjuk, hogy különbség van egy egészségügyi oldal használata az egészségügyi “teljesítmény” kérdések (pl. fogyás vs. egészségügyi kutatási igények (pl. “Mi a prosztatarák?“) vs. közösségi támogatás (pl. “vannak-e mások, akik kapcsolódhatnak hozzám“) vs.e-kereskedelem. Küldetésünk, hogy ezeket az igényeket a lehető legjobb módon teljesítsük.

Elkötelezettek vagyunk webhelyünk fejlesztésében. További tartalmakat, közösségeket és szolgáltatásokat fogunk közzétenni, hogy jobbá tegyük az életét, hogy segítsünk megtalálni az utat, amikor egészségügyi döntésekkel kell szembenéznie, és hogy segítsünk jobban éreznie magát az egészségével és a családjával kapcsolatban.

Szóval vegyen ihletet abból, amit a Lacakerie-ről olvas. Kezdd magaddal, aztán terjeszd el a közösséged, és terjeszd ki a világot. Nincs “helyes” módja, hogy egy wellness utazás; csak merülni, és kezdje felfedezni. Végül is, te tudod a legjobban, mi működik nálad. Itt vagyunk, ha szükséged van ránk.

Lacakerie nem célja, hogy kezelni, diagnosztizálni, gyógyítani, vagy bármilyen betegség megelőzése. A honlapon található tartalom csak oktatási célokat szolgál. Mindig forduljon kezelőorvosához vagy más szakképzett egészségügyi szolgáltatóhoz, ha bármilyen kérdése van az egészségügyi állapottal kapcsolatban, mielőtt bármilyen étrendet, testmozgást vagy egyéb egészségügyi programot végezne.

Vezető szerkesztő Amira létrehoz tartalom at lacakerie.com ebbe beletartozik az étrend, a fitnesz, az egészség és a szépség is.

Fontos szerepet játszott abban, hogy nagy mennyiségű új tartalmat fejlesszen ki, amelynek célja, hogy segítse az olvasókat abban, hogy megértsék állapotukat, valamint hogy hasznos tartalmat biztosítson egészségügyi kérdéseik kezelésére.